Se reiau lucrările de construcție la Radisson Blu Timișoara

Reprezentanții ISHO au confirmat că se vor relua lucrările la hotelul Radisson Blu, în cadrul planului de dezvoltare a mixului de servicii de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara.

Lucrările au început în mai 2019, iar conform planurilor ar fi trebuit finalizat în 2021. S-a ajuns până la stadiul de fundație și un etaj, însă planurile investitorilor au fost amânate datorită pandemiei de coronavirus.

Hotelul de 5* de la ISHO va avea 160 de camere, un restaurant şi un bar concept roof-top, de asemenea, un spaţiu de 1.000 mp pentru socializare inclusiv un ballroom, un centru performant de conferinţe şi un centru fitness care va funcţiona non-stop, precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii.

Hotelul va dispune şi de un centru de conferinţe, săli de întâlniri, şi un spaţiu de leisure şi un ballroom.

Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu şi Gaivoronschi din Timișoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania.

Hotelul va fi o componentă integrantă din proiect imobiliar mixt ISHO din Timişoara care curpinde peste 1.000 de apartamente şi 50.000 mp de birouri de nouă generaţie.

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la patru hoteluri Radisson Blu şi un hotel Park Inn by Radisson.