Se poarta negocieri pentru vanzarea hotelurilor Radisson Blu si Park Inn

Proprietarii hotelurilor Radisson si Park Inn din Bucuresti negociaza vanzarea cu patru fonduri de investitii pentru 180 milioane euro Must read EXCLUSIV Proprietarii hotelurilor Radisson si Park Inn din Bucuresti negociaza vanzarea cu patru fonduri de investitii pentru 180 milioane euro Liviu Iancu Liviu Iancu scris ieri, 06:33 
Proprietarii hotelurilor Radisson si Park Inn din Bucuresti negociaza cu patru fonduri de investitii vanzarea unitatilor pentru 180 mil. EUR, tranzactia fiind asteptata sa fie semnata, intr-un scenariu optimist, la sfarsitul acestei veri, au declarat surse din piata de turism.
In cazul in care cele doua hoteluri sunt vandute la suma ceruta, va fi cea mai mare tranzactie din istoria turismului romanesc.
La inceputul anilor 2000, fostul hotel Bucuresti a fost cumparat de grupul israelian Elbit Medical Imaging, detinut de Europe Israel Ltd.
Dupa o investitie de 70 mil. EUR, hotelul a fost deschis in 2003 sub emblema Radisson.
In celalalt corp al fostului hotelul Bucuresti, israelienii au deschis un aparthotel, Centre Ville, cu 294 de camere, pe care l-au transformat in 2015, cu o investitie de 7 mil. EUR, intr-un Park Inn de 4 stele, cu 240 de camere.
Reprezentantii Radisson nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii stirii.

Source: Profit

EN RO