S-a lansat programul pilot last minute „City Break in Brasov”

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov, APDT Brasov si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT Regiunea Centru, cu sprijinul Federatiei Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania si a berii Ciucas au lansat programul pilot last minute „City Break in Brasov”.
Programul se deruleaza in doua etape. Prima etapa va avea loc in perioada 1-6 mai ce include perioada minivacantei de 1 mai si Paste si a doua etapa va avea loc in perioada 10- 12 mai, in primul week-end dupa Pastele Ortodox, de Duminica Tomii cand are loc Parada Junilor Brasoveni.
Turistii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, mic dejun inclus, in unitati clasificate la 2, 3 si 4 stele beneficiind totodata de vouchere care asigura accesul la atractii culturale si de petrecere a timpului liber in sistem “1+1 gratis”.
Tarifele pentru 2, 3 si 5 nopti de cazare / camera dubla) sunt urmatoarele:
– Hotel 2*: 225 RON/2 nopti
– Hotel 3*: 340 RON/2 nopti
– Hotel 4*: 450 RON/2 nopti
– Hotel 2*: 340 RON / 3 nopti
– Hotel 3*: 450 RON / 3 nopti
– Hotel 4*: 675 RON / 3 nopti
– Hotel 2*: 450 RON / 5 nopti
– Hotel 3*: 675 RON / 5 nopti
– Hotel 4*: 990 RON / 5 nopti
Optional turistii pot rezerva si masa de Paste la tariful de 90 RON/persoana. 
Tarifele includ TVA si 10 % comision cedat agentiilor.
Oferta este valabila atat prin agentiile de turism membre ANAT, cat si direct la receptia unitatilor de cazare inscrise in program. Cei interesati se pot inscrie in program si prin intermediul APDT Brasov.
Biletele cumparate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite din orice motiv.
Sistemul de vanzare a programului “City Break in Brasov” este primul venit primul servit.
Lista cu unitatile de cazare si atractii culturale si de petrecere a timpului liber va fi actualizata zilnic pe site-ul www.brasovtourism.eu.

Source: APDT Brasov

EN RO