Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are un nou director general

Presedintele Consiliului de Administratie al CFR Marfa, Liviu Radu, a fost numit director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, CNAB, iar Radu Merica, fost CEO Tiriac Holdings, va fi noul presedinte al Consiliului de Administratie.
Ministerul Transporturilor a anuntat ca noua conducere a CNAB a fost selectata din lista persoanelor propuse de consultanti, in urma unui proces de recrutare.
Radu Merica este general manager RER Group in Romania si presedinte Aircraft Owners and Pilots Associations (AOPA) Romania.
Din noua componenta a Consiliului de Administratie CNAB mai fac parte si Adrian Cighi, Bogdan Gaurean si Marius Bodea.

Source: Gandul

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are un nou director general

Pe data de 5 septembrie, Cristinel Smadu a preluat atributiile de director general la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, CNAB, inlocuindu-l pe Cornel Poterasu, a anuntat Ministerul Transporturilor.
Schimbarea survine ca o prima masura luata de ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, in urma sedintei comune a reprezentantilor MTI cu cei ai Ministerului Administratiei si Internelor, SRI, CNAB si ai asociatiilor profesionale ale taximetristilor din data de 31 august.
Cornel Poterasu, a fost inlocuit de la conducerea companiei ca urmare a scandalului privind siguranta celor care tranziteaza Aeroportul International, Henri Conada – Otopeni, izbucnit dupa uciderea unei turiste japoneze.

Source: Daily Business