S-a lansat un nou sistem național de rezervări

Imagine de Tudor George de la Pixabay

Hotelcon lansează un sistem naţional de rezervări pentru structurile de cazare din România, în cadrul unui parteneriat intre companie şi Olympia Viaggi, denumit new.hotelcon.travel.

Hotelcon a lansat, recent, un nou sistem în parteneriat cu Olympia Viaggi, touroperator important din Italia care se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, pentru a veni în sprijinul lor.

Hotelcon oferă, la ora actuală, serviciile de marketing structurilor de cazare fără costuri. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici).

Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism dar indirect și turiștilor, care vor fi mult mai mulțumiți de ofertele și opțiunile hoteliere.

new.hotelcon.travel are deschidere internațională, întrucât prin integrarea cu Hotelcon structurile de cazare vor fi incluse automat în încă 3 sisteme de rezervări la nivel european. Hotelcon are peste 250.000 de structuri de cazare în sistem, de la pensiuni până la hoteluri de 5 stele din peste 230 de țări. Prin confirmări instantanee la hotel, partenerii locali economisesc timp și bani atunci când aleg rețeaua Hotelcon, simplă și ușor accesibilă.