Romania se afla pe lista Bloomberg a celor mai interesante locuri de vizitat in 2022

Imagine de Erich Westendarp de la Pixabay

Bloomberg a publicat recent un top cu 25 de destinatii recomandate pentru 2022, iar printre acestea gasim mai multe locatii superbe din Romania.

Manastirile din Bucovina si Bucurestiul se afla in topul destinatiilor de turism pentru anul 2022. In plus, nu trebuie uitat faptul ca Romania este o tara mai ieftina pentru cei care sunt obisnuiti sa mearga in tari precum Muntenegru sau Croatia. Astfel ca pentru Romania, Agentia de stiri Bloomberg recomanda manastirile pictate din nordul tarii, in Bucovina, precum si satele de pe Dunare cu centre istorice desprinse din cartile de povesti, si nu sunt uitati nici viticultorii si bucatarii romani care prepara mancaruri extrem de delicioase.

Conform sursei citate, o alta recomandare este chiar Bucurestiul, capitala Romaniei, cu bulevardele care incep sa isi recapata grandoarea de odinioara, precum si cu hotelurile de cinci stele, unul dintre cele deschise anul trecut fiind chiar intr-o cladire a fostului palat al Bancii Marmorosch-Blank.

In topul destinatiilor turistice recomandate de Bloomberg pentru anul 2022 mai sunt incluse locatii precum Madeira, in Spania, coasta Amalfi (Italia), Singapore, Insulele Galapagos, dar si calatoriile in Alaska, safari in Zambia si in Africa de Sud (KwaZulu-Natal).