România este promovată ca destinaţie turistică în Germania

Sute de taxiuri pe care au fost lipite imagini din țara noastră circulă, cu ocazia Campionatului European de Fotbal, prin Hamburg, Berlin, Munchen și Frankfurt.

Fiecare imagine de pe taxiurile din Germania are un cod QR unde se găsește o broșură în limba germană, cu ajutorul căreia vizitatorii pot obține informații despre diferite destinații din țara noastră.

”Cine va călători în Germania pe timpul Campionatului European de Fotbal, va circula în Hamburg, Berlin, München și Frankfurt în 625 de taxiuri colantate cu România! Promovarea României se face pe o piață țintă. Germania este conform ultimelor date publicate de Institutul Național de Statistică, pe primul loc în clasamentul statelor emițătoare de turiști în anul 2023, cu un număr de 218.300 sosiri în România. Mai mult decât atât impactul campaniei de promovare a României ca destinație de vacanță va fi unul semnificativ, ținând cont de numărul fanilor fotbalului care vor vizita Germania în această perioadă”, a precizat ministrul Turismului, Radu Oprea.

Campania se desfășoară până pe 15 iulie.