Romania a participat la Targul cu profil MICE in Spania

In perioada 27-29 noiembrie, Romania a participat la cea de a 25-a editie a Targului cu profil MICE care s-a desfasurat la Barcelona, in Spania.
EIBTM este cel mai important targ de turism de afaceri din Spania si printre primele ca importanta de pe mapamond, dedicat strict profesionistilor din industria de turism, nefiind deschis publicului larg.
La standul Romaniei au participat 16 expozanti din industria de turism, printre care hoteluri, tour-operatori, organizatori de evenimente si companii de transport aerian.
MDRT promoveaza Romania in ansamblu, ca destinatie de turism, prin distribuirea de materiale de informare tip brosuri/pliante, materiale promotionale de tip calendare, pixuri cu insemnele vizuale ale brandului national de turism si prin furnizarea de informatii. Totodata, Romania a organizat si degustari de vinuri si de produse culinare traditionale.
Promovarea turismului MICE de catre MDRT, ca o subcategorie a produsului cheie city-breaks, este una dintre prioritatile care vin in sprijinul industriei hoteliere, in special in extra-sezon.

Source: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului