Reuniunea FIJET are loc pentru prima data in Romania

Reuniunea periodica a Consiliului Director al Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism, FIJET, are loc, pentru prima data in Romania, in perioada 9 – 15 mai.

Reuniunile Consiliului au ca scop evaluarea dezvoltarii turismului in tarile vizitate si promovarea acestei industrii pe plan mondial.

Pe data de 9 mai, a avut loc, sub conducerea lui Jim Thompson, director al Congresului FIJET, prima sedinta a Comitetului Executiv al organizatiei profesionale, la hotelul Radisson SAS, din Bucuresti.

Presedintele Comitetului Executiv al FIJET, Tijani Haddad, deputat in Parlamentul Tunisiei, a declarat ca membrii Consiliului Director vor face o evaluare a obiectivelor turistice romanesti, iar scopul vizitei este de a promova turismul romanesc, care face parte dintr-o industrie fara frontiere.

Obiectivele vizitate in cadrul programului delegatilor FIJET vor fi Palatul Parlamentului, Muzeul Cotroceni, statiunea Mamaia, Tulcea si Complexul Cormoran din Delta Dunarii, Muzeul Astra din Sibiu, Saliste, Sibiel, Sighisoara, Bran, Brasov, Poiana Brasov si statiunile de pe Valea Prahovei.

Viitorul Congres al FIJET va avea loc in China, la Shanghai, in 2010.

Source: Travel Manager

EN RO