Resortul Alma Health & Spa Retreat din statiunea Lacu Sarat a fost inaugurat

Resortul Alma Health & Spa Retreat din statiunea Lacu Sarat, din apropierea orasului Braila, a fost inaugurat dupa 3 ani si jumatate de la demararea constructiei.

Investitia a fost de 20 mil.EUR.

Capacitatea de cazare include 185 de camere, iar cea pentru evenimente aproximativ 1000 de locuri.

Resortul cuprinde o plaja privata cu 1000 de sezlonguri, avand acces la Lacul Sarat.

O noapte in camera dubla cu mic dejun inclus porneste de la 575 lei, oaspetii avand acces la plaja privata, la locul de joaca pentru copii si la facilitatile wellness.

Aeroportul ce se va construi in zona Galati si Braila va fi un mare avantaj pentru turismul medical. Suprafata pe care se intinde centrul de tratament si wellness este de 2500 mp. Printre facilitati se regasesc 60 de cabinete individuale de tratament, piscina cu apa sarata si sali de kinetoterapie.

Zona de wellness este compusa din piscina interioara cu apa dulce, jacuzzi, saline, saune, Hammam, dus Vichy si camere de terapii si masaj, parc acvatic cu tobogane cu apa.

In sala cu o capacitate de 400 de locuri Alma Grand Ballroom a fost facuta investitia cea mai importanta, intreg echipamentul fiind de ultima generatie.

Constructia a fost accelerata in timpul pandemiei, desi unul dintre obstacole a fost lipsa fortei de munca, iar alte intarzieri s-au datorat termenelor de livrare pentru diferite echipamente care nu au fost respectate .

In acest moment resortul are 100 de angajati din zona orasului Braila.

Proprietarul se gandeste ca prin acest proiect in zona vor fi atrasi si alti investitori.

 

 

 

 

 

 

 

 

EN RO