RATB redeschide licitatia pentru achizitioarea celor patru autobuze pentru linia turistica Bucharest City Tour

Regia Autonoma de Transport Bucuresti, RATB, a reluat licitatia pentru achizitionarea unui numar de 4 autobuze cu etaj, care vor fi utilizate pe linia turistica Bucharest City Tour. Contractul este estimat la 3,91 mil. RON, fara TVA.
In prezent, transportatorul utilizeaza autobuze inchiriate de la Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta, RATC, pentru care plateste 645.000 RON, fara TVA, pe 6 luni.
In luna septembrie, RATB a lansat prima licitatie pentru cumpararea autobuzelor, insa a fost anulata o luna mai tarziu pentru ca RATB nu a primit nicio oferta.
Deschisa doar sezonier, in intervalul 15 mai – 15 octombrie, linia turistica a varsat anul trecut in contul RATB, din vanzarea legitimatiilor de calatorie, peste 1 mil. RON, cu 16% peste incasarile din 2014, suma atrasa lunar fiind cu 22.175 RON peste cea din sezonul anterior.
Venitul mediu lunar obtinut in aceeasi perioada din inchirierea spatiului publicitar pentru aceasta linie a fost cu 7.861 RON/luna mai mare decat cel inregistrat lunar in 2014, releva un raport al companiei.
Profitul obtinut din operarea acestei linii a fost de aproape 190.000 RON.

Source: Economica

EN RO