Raluca Mihăescu este noul director general al ibis Bucharest Politehnica

Accor a numit-o în funcția de director general al ibis Bucharest Politehnica pe Raluca Mihăescu. Noul hotel urmează să fie deschis în toamna acestui an. Raluca va fi responsabilă de construirea echipei noului hotel.

Raluca Mihăescu lucrează de peste 15 în Accor si din 2028 a deținut funcția de director general la ibis Palatul Parlamentului.

În 2004, Raluca a început ca director de vânzări și marketing pentru ibis Gara de Nord. Un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parlamentului și ibis Constanța, iar în 2009, ibis Sibiu. Câțiva ani mai târziu, în 2017, a avut ocazia de a ocupa funcția de director general interimar pentru Mercure Bucharest City Center, înainte de a administra ibis Palatul Parlamentului până la sfârșitul lunii iunie 2020. Noul ibis Bucharest Politehnica va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie. Hotelul urmează să se deschidă în trimestrul al patrulea din 2020 și este una dintre cele 7 deschideri ale Accor în România din acest an, alături de alte10 proprietăți care vor veni pe piață până în 2023.