Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni a fost scos la vânzare

Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni a fost scos la vanzare pentru 4,9 mil. EUR. De asemenea, proprietarul nu exclude nici varianta inchirierii cladirii pentru 30.000 EUR/lună.

Hotelul are 92 de camere, este clasificat la 3 stele, are franciză de la Best Western și este situat la breteaua podului Otopeni, peste linia de centură a Capitalei.

“Hotelul este de vânzare pentru că, în momentul acesta, nu se poate exploata. Când a început pandemia și l-am scos la vânzare, am cerut 5,9 mil. EUR, dar acum am mai lăsat mult din preț și îl vindem cu 4,9 mil. EUR”, a precizat Liliana Chiracu, reprezentanta proprietarului cladirii.

Ea a adăugat că impozitul la o astfel de clădire se ridică la 50.000 EUR/an, iar asta înseamnă că în această perioadă nu produce nimic, dar consumă bani.

Investitorul nu exclude posibilitatea ca cel care cumpără sau închiriază hotelul să-l reconvertească în azil pentru bătrâni, afacere care poate fi mai profitabilă decât turismul în condițiile actuale. Clădirea are patru etaje și o suprafață totală desfășurată utilă de 3.900 mp. Restaurantul are 150 locuri, sală de conferințe și sala de entertainment. Toate camerele au aer condiționat cu reglare individuală, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, internet WiFi, birou, fierbător electric, seif și minibar. Hotelul are 2 lifturi, centrale termice, centrală de gospodărire a apei – sursă proprie de apă, centrală de incendiu (senzori de fum, sirena interioară și exterioara, hidranți de interior și exterior) și un panou publicitar iluminat, care poate fi închiriat, precum și o parcare privată cu 150 de locuri.

EN RO