Radisson Hotel Group implementează IDeaS RevPlan în EMEA pentru precizie în automatizarea previziunilor

147 de proprietăți Radisson Hotel Group investesc în noi tehnologii pentru a genera economii semnificative de timp și aliniere organizațională

LONDRA – 13 octombrie 2021 – IDeaS, o companie SAS, cel mai important furnizor mondial de software și servicii de management al veniturilor hoteliere, a anunțat astăzi că Radisson Hotel Group a implementat IDeaS RevPlan™ în 147 de hoteluri din portofoliul său din EMEA, și numărătoarea nu se oprește aici.

Lansată de IDeaS în 2020, RevPlan este o soluție independentă, bazată pe cloud, construită pentru a completa produsele sale RMS emblematice. RevPlan indepărtează durerile din procesul de bugetare și previzionare a întregii afaceri hoteliere, inclusiv cele din unitatile de alimentatie publică.

  • Eficiență automatizată – IDeaS RevPlan permite managerilor de venituri ai Radisson Hotel Group să economisească aproximativ o zi pe săptămână din timpul petrecut anterior în realizare de previziuni manuale, bazate pe calcul tabelar. Această economie de timp s-a reflectat în deblocarea de resurse pentru implementarea unor strategii de revenire profitabile.
  • Planificare informată – RevPlan oferă liderilor Radisson Hotel Group capacitatea de a lua decizii de afaceri inteligente, pe termen lung, prin înțelegerea impactului financiar preconizat al modificărilor propuse în strategie și tactică.
  • O singură sursă de adevăr – RevPlan oferă claritatea previziunilor și ușurința de utilizare întregii organizatii Radisson Hotel Group, inclusiv managerilor de venituri și managerilor generali, precum și directorilor la nivel de grup inclusiv celor responsabili de domeniul financiar.

Gianni Di Fede, senior VP revenue management, BI and distribution, EMEA, Radisson Hotel Group, a declarat: “RevPlan împuternicește managerii de venituri să fie gardienii optimizării tuturor veniturilor, aplicând previziuni dinamice bazate pe date pentru toate fluxurile de venituri, din camere, alimentatie publică dar și întâlniri și evenimente. RevPlan a eliberat aproape o zi pe săptămână din timpul managerilor noștri de venituri. Ceea ce am făcut anterior zilnic, segment cu segment, acum nu mai trebuie decat să ne concentrăm pe excepții și să calibrăm dacă este necesar. Acest lucru ne oferă mai mult timp pentru strategie, iar mai mult timp pentru strategie înseamnă mai multă profitabilitate.”

Matthieu Lafaurie, head of The Club (revenue management for hire) and revenue projects, Radisson Hotel Group, a declarat: “Tehnologia automatizată este cheia pentru a câștiga timp prețios în operațiunile noastre și pentru a ne face viața mai ușoară. RevPlan ne permite să fim mai agili decât am putea lucra vreodată manual prin calcul tabelar, iar instrumentul se integrează foarte bine cu IDeaS G3 RMS. “

Sanjay Nagalia, chief operating officer and chief technology officer, IDeaS, a declarat: “Parteneriatul de durată al IDeaS cu Radisson Hotel Group este construit pe o viziune comună pentru a face posibile managementul total al veniturilor, prognozarea și bugetarea. Cu RevPlan, aducem Radisson Hotel Group mai aproape de realizarea acestei viziuni ca niciodată, oferind previziuni avansate cu automatizare de ultimă oră la un clic de mouse distanță.”

Despre IDeaS

IDeaS, companie a SAS, este cel mai important furnizor mondial de software și servicii de revenue management/managementul veniturilor. Cu peste 30 de ani de experientă, IDeaS livrează știința managementului veniturilor pentru mai mult de 16.000 de clienți din 144 de țări. Combinând cunoștințele din industrie cu tehnologia inovatoare de analiză a datelor, IDeaS creează moduri sofisticate dar simple în același timp, de a îi împuternici pe cei implicați in managementul veniturilor cu instrumente de decizie precise și automatizate în care pot avea încredere. Rezultatele sunt livrate la timp. Veniturile transformate. Descoperiți profitabilitatea superioară la ideas.com.

Despre Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu nouă mărci hoteliere distincte și peste 1.500 de hoteluri în funcțiune și în curs de dezvoltare în 120 de țări. Promisiunea generală a grupului este Every Moment Matters cu semnătura în ce privește serviciile Yes I Can! . Portofoliul de mărci Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson și Prizeotel, toate reunite sub o singură umbrelă comercială cu marca Radisson Hotels. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.radissonhotels.com/en-us/corporate.

EN RO