Proiectul Mega Mall din Bucuresti a primit autorizatia de construire, lucrarile urmand a fi demarate anul viitor

Proiectul Mega Mall, dezvoltat de Real 4 You Group pe platforma fostei fabrici Electroaparataj din Bucuresti, a obtinut autorizatia de construire.
Acest lucru ii permite dezvoltatorului austriac sa demareze anul viitor lucrarile de constructie.
Mega Mall va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 70.000 mp, o parte dintre spatii fiind deja luate de Carrefour, Flanco, Altex, C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes etc.
“Suntem foarte mandri ca Mega Mall a primit <unda verde> de la autoritati, acesta fiind atat un semnal pozitiv pentru piata de retail si tendintele de consum, cat si o confirmare a increderii in proiect. Constructia va demara anul viitor; contractele cu ancorele sunt deja semnate si ne aflam in negocieri avansate pentru zona de distractie si food court, dar si cu branduri internationale de talie medie pe segmentul de fashion”, sustine Simina Istrate, Associate Director in departamentul de retail al Colliers International.
In afara de proiectul din Capitala, Real 4 You Group a anuntat ca va dezvolta cate un Mega Mall si in Satu Mare, Focsani si Targu Mures, dar vor avea suprafete cuprinse intre 18 si 22.000 mp, urmand a fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket.

Source: Flux Imobiliar

EN RO