Programele sociale O saptamana la mare si O saptamana de refacere continua si in acest an

In perioada 1 mai-15 iunie se va desfasura programul O saptamana la mare care include tarife speciale pentru categoriile de o stea, doua stele si trei stele. Cazarea pentru sase nopti intr-o unitate de o stea costa 99 RON, intr-o unitate de doua stele 119 RON iar intr-o unitate de trei stele 149 RON. Aceste tarife nu includ micul dejun.

Prin intermediul agentiilor de turism au fost puse in vanzare in total 2.700 de locuri pe serie iar 20 de unitati hoteliere si-au anuntat deja participarea in cadrul programului. Pana in prezent s-au inscris in acest program statiunile Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Saturn si Mangalia. Cele mai multe oferte sunt pentru Mamaia, 900 de locuri si Neptun, 800 de locuri.

In perioada 1-31 mai se va desfasura programul social O saptamana de refacere. In statiunile balneoclimaterice, sase nopti de cazare in camera dubla la un hotel de doua stele vor costa 250 RON/persoana iar la un hotel de trei stele 300 RON/persoana. Pretul include mic dejun si doua proceduri pe zi la bai.

Pentru fiecare serie statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Sangeorz Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei pun la dispozitie cate 1.000 de locuri de cazare in hoteluri. Pachetele sunt valabile si pentru cetatenii Republicii Moldova.

Programele O saptamana la mare si O saptamana de refacere sunt desfasurate de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, in parteneriat cu Autoritatea Nationala de Turism, ANT, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR si Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, OPTBR.
Source: Averea

EN RO