Primul roman absolvent al masterului Scolii hoteliere de la Lausanne se alatura echipei Fivestar Hospitality

Mircea Draghici este noul project manager al Fivestar Hospitality Consulting and Management. El este proaspat absolvent al masteratului Ecole Hoteliere de Lausanne (EHL), specializat pe domeniul eficientei investitiilor, analizei statistice si strategiei din domeniul hotelier. Dupa absolvirea facultatii de Comert ASE (specializarea turism-servicii), Draghici a activat ca si chelner in departamanetul de banqueting la JW Marriott, expert in cadrul directiei de Integrare Europeana si Relatii Internationale din Ministerul Turismului, asistent universitar al Facultatii de Economia Turismului Intern si International (Universitatea Romano – Americana), administrator la Hotel Tempo – Bucuresti, consilier si mai apoi secretar general al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Pe durata studiilor de la Lausanne, Draghici a lucrat in regim de norma partiala ca asistent in departamentele EHLITE si Learning din cadrul EHL.

Noul nostru coleg a mai absolvit si Academia Diplomatica Bucuresti si are titlul de Doctor in Economie la Academia de Studii Economice.
Echipa Fivestar ii ureaza bun venit si-i doreste mult succes in proiectele pe care le va coordona in aceasta activitate.

mircea_yearbook

Mircea Ioan Draghici

sloganexpert

Source: Fivestar Hospitality

EN RO