Premierul Victor Ponta a fost prezent la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference

CLICK AICI pentru a vedea discursul premierului Victor Ponta in cadrul TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference.
Pe data de 6 mai, premierul Victor Ponta a vorbit in deschiderea conferintei TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference. 

victor_ponta_512

Premierul a afirmat ca nu renunta la ideea transformarii Autoritatii Nationale pentru Turism intr-o institutie cu parteneriat public-privat, chiar daca operatiunea ii va aduce „pe cap” Curtea de Conturi, argumentand ca aceasta este singura solutie de promovare a turismului. El a apreciat ca aceasta solutie va ajuta Romania sa utilizeze eficient potentialul turistic.
In urma cu doua luni, Ponta a anuntat ca Guvernul ia in calcul posibilitatea infiintarii in turism a unui Oficiu de Promovare Public-Privat, prin care proiectele din domeniu sa fie promovate mai eficient in comparatie cu actiunile inevitabil birocratice ale administratiei.
CLICK AICI pentru a vedea discursul premierului Victor Ponta in cadrul TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference
In prima zi a conferintei a avut loc si decernarea premiilor excelentei in industria hoteliera a turismului si ospitalitatii din Romania.
Primul loc la categoria „Cel mai popular hotel al anului” a fost ocupat de Hotel Caro Parc, urmat de Hampton by Hilton Cluj-Napoca si Rembrandt Hotel.
In cadrul categoriei „Deschiderea hoteliera a anului”, castigator a fost desemnat Mercure Bucharest City Center.
CLICK AICI pentru a vedea lista completa a castigatorilor.
 

Source: Mediafax

EnglishRomanian