Platforma Comarket preia 51% din actiunile platformei Harta Producatorilor Locali

Platforma Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalitatii romanesti, preia 51% din actiunile platformei Harta Producatorilor Locali, proiect initiat de doi tineri studenti romani, Andrei-Leonard Ilie si Mihail Feraru.

Harta Producatorilor Locali este o platforma care faciliteaza interactiunea dintre consumatori si producatorii locali din Romania. In prezent, pe platforma sunt inscrisi circa 550 de producatori, informeaza StartUpCafe.

Comarket va oferi furnizorilor inscrisi in platforma posibilitatea sa-si promoveze produsele si catre industria ospitalitatii.

Platforma Comarket a atras pana acum o finantare de 80.000 EUR in prima faza a listarii pe Seedblink, dupa o investitie initiala a fondatorilor de 100.000 EUR.

Fondatorii estimeaza ca evaluarea companiei va atinge valoarea de 2,5 mil. EUR dupa primul an de functionare si 5 mil. EUR dupa 2 ani de la momentul lansarii.

In prezent, evaluarea Comarket a ajuns la 1 mil. EUR dupa ce platforma a devenit operationala. Comarket are in prezent circa 4.000 de produse listate in platforma. De asemenea, aproximativ 70 de restaurante, cafenele si hoteluri s-au inscris in platforma. Din echipa executiva a Comarket fac parte cei trei co-fondatori ai companiei, Florin Maxim, antreprenor cu experienta de 20 de ani in industria ospitalitatii, Eugen Zbircea, executiv cu 25 de ani activi in retail la nivel C-level, si Daniel Nanboe, antreprenor IT cu peste 20 de ani de experienta in proiecte B2B.