Pe data de 25 iunie a avut loc prima intalnire a operatorilor de restaurante, cafenele si firme de catering

Pe data de 25 iunie operatori de restaurante, cafenele si firme de catering s-au intalnit pentru a discuta modalitatea practica de infiintare a unei asociatii patronale.

La intalnire au participat reprezentantii Restaurant Alfresco, Restaurant La Villa, Restaurant Caffe Latte, Hotel Novotel, 5enses, Restaurant Uptown, Sushi Mania, Restaurant Noblesse, Restaurant Casa Iancului, Cafenelele Gloria Jeans, Restaurant City Grill.

Participantii au discutat despre modul in care asociatia patronala poate reprezenta interesele celor care activeaza in acest sector de activitate, conditiile pentru a deveni membru, cuantumul cotizatiei de infiintare si al cotizatiei lunare, obiective initiale si alte detalii legate de initiativa asocierii.

Participantii au hotarat sa se mai intalneasca o data pe data de 9 iulie la hotelul Novotel pentru a discuta statutul asociatiei, pentru a decide modul in care organizatia va capata identitate juridica si pentru a stabili structurile de conducere.

Calitatea de membru fondator poate fi dobandita numai de catre persoanele prezente la a doua intalnire.

La intalnirea de la Novotel sunt asteptati sa participe exclusiv reprezentanti ai societatilor care desfasoara una din urmatoarele activitati restaurant, cafenea, bar, catering, fast food, delivery/take away, alimentatie colectiva.
Source: Food&Bar

EnglishRomanian