Park Plaza Hotels Europe, master-francizor Carlson Hotels Worldwide, va deschide un Art’hotel de 4 stele langa parcul Cismigiu

Park Plaza Hotels Europe va dezvolta, in cadrul planului sau de extindere in Europa, un hotel de 4 stele, sub brand-ul Art’otel, in apropierea parcului Cismigiu din Bucuresti.

Hotelul va fi costruit pe o structura existenta, pe strada Ion Perlea si va dispune de 62 camere, restaurant, bar, sala de fitness, centre de afaceri si conferinte. Finalizarea lucrarilor este prevazuta pentru sfarsitul anului viitor iar proiectul va fi realizat de firma Architect Service din Bucuresti.

Park Plaza Hotels Europe opereaza patru hoteluri Art’otel, cate unul in Dresda si Budapesta si doua in Berlin. Fiecare unitate Art’otel cuprinde o galerie de arta, in care sunt expuse lucrarile unui singur artist, in functie de caracteristicile orasului in care este localizat.

Micha Polak, senior vice president al Park Plaza Hotels Europe, a declarat ca firma intentioneaza sa se extinda si in alte orase istorice din Europa.

Park Plaza Hotels Europe este master-francizorul Carlson Hotels Worldwide pentru hotelurile de 4 stele Park Plaza Hotels&Resorts, avand activitati in 55 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Compania administreaza, pe langa lantul de hoteluri de 4 stele Art’otel, Sherlock Holmes Hotel si Plaza on the River – Club and Residence din Londra.
Source: Compact Bucuresti

EN RO