Nordis Group: vanzari de 53 mil. EUR in primele 8 luni din 2021

Compania Nordis Group a inregistrat vanzari de 53 mil. EUR in intervalul ianuarie – august 2021.  Reprezentantii companiei au declarat ca in acest an peste 550 de unitati au fost achizitionate, din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Brasov si Nordis View.  

Cele mai multe vanzari au avut loc in luna august, in plin sezon estival, atunci cand s-au vandut peste 200 de proprietati.

Potrivit statisticilor referitoare la profilul clientilor Nordis, peste 88% dintre cumparatori detin si alte investitii in domeniul imobiliar. Totodata, o proportie de 67% dintre acestia sunt antreprenori sau manageri.

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vanzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia de cinci stele, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidentiale si sala polivalenta cu 1.000 de locuri, cazino premium, zona de promenada, piscine exterioare, centru de recuperare medicala, spatii comerciale si food court.

In primavara, Nordis Group anunta ca se asteapta sa inregistreze vanzari de peste 100 mil. EUR in acest an, dupa ce in primele patru luni ale acestui an a vandut deja unitati din ansamblurile sale din Mamaia, Sinaia si Brasov, in valoare de 21 mil. EUR.

EN RO