Nordis Group anunţă deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 stele

Nordis Group inaugurează Hotelul Nordis Mamaia 5 stele, cea mai mare investiţie hotelieră din România din ultimii ani şi cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală şi de Est.

Nordis Mamaia 5 stele reprezintă cel mai mare hotel din lanţul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unităţi de cazare, camere şi apartamente cu 2 şi 3 camere şi care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.

Hotelul Nordis Mamaia 5 stele reprezintă o investiţie majoră de cca 100 mil. EUR, din totalul de 400 mil. EUR, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării.

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilităţi: 12 cafenele, baruri şi restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o reţea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generaţie, club pentru copii şi sală de gaming, centru de conferinţe şi evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac.

În cadrul resort-ului este prevăzută şi o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness şi va contribui la clasificarea ansamblului drept destinaţie de wellbeing.