În România sunt deschise expozițiile „Republica Moldova Prezintă”

La Baia Mare și Cluj- Napoca, au fost deschide expozițiile ”Republica Moldova Prezintă”. La aceste evenimente și-au expun produsele peste 40 companii din Republica Moldova.

Acestea își expun produsele reprezentând diverse domenii de activitate: producători de bunuri și prestatori de servicii din toate sectoarele economiei naționale, inclusiv industria alimentară și agricolă, producția de vinuri și gospodăriile țărănești.

Expozițiile sunt accesibile publicului larg, oferind vizitatorilor din România ocazia de a descoperi și cumpăra produse autentice din Moldova, sprijinind totodată producătorii locali.

Expoziția de la Baia Mare se află la cea de-a III-a ediția și este organizată la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Evenimentul include și un salon dedicat regiunilor înfrățite cu Maramureșul, printre acestea numărându-se și regiuni din R. Moldova, cum ar fi Ungheni, Strășeni și Hâncești.

Cea de la Cluj-Napoca se află la ediția a II-a și este organizată în Parcul Central Simion Bărnuțiu.

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în România, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, și Asociația Meșterilor Populari Clujeni.