In acest an vor sosi in Portul Constanta 22 de nave de croaziera

In acest an in Portul Constanta vor ajunge un numar de 22 de nave de croaziera, prima nava urmand sa ajunga pe data de 28 martie 2016. Din totalul celor 22 de nave, 7 sunt fluviale.
O prezenta deosebita in acest an va fi velierul Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave de croaziera din lume, se arata in comunicatul Portului Constanta. Nava, supranumita Steaua Marilor, va sosi in Romania in luma mai si iunie. Aceasta are o capacitate de 227 pasageri, un echipaj format din 106 persoane, fiind utilata cu 114 cabine de lux.
In acest an, in perioada 22 – 25 iunie se va desfasura in Marea Neagra, la Odessa – Ucraina, Adunarea Generala a MedCruise, prilej cu care se vor aborda teme specifice acestei zone. Zece presedinti de companii de top vor participa la acest eveniment, urmand sa se ia decizii privind dezvoltarea turismului de croaziera in Marea Neagra.
Totodata, intre 8 si 11 septembrie, se va organiza, in Portul Constanta, o noua editie a SCF Black Sea Tall Ships Regatta, unde vor sosi cele mai spectaculoase veliere din lume.
Anul trecut, la terminalul specializat al Portului Constanta, au sosit 36 nave de croaziera cu 35.000 turisti la bord.

Source: Profit

EN RO