In 2017 litorarul romanesc se va axa pe atragerea turistilor straini din Marea Britanie si Polonia

Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii, ALDD si presedinte al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, FAPT, a declarat ca Marea Britanie si Polonia sunt pietele tinta vizate pentru atragerea de turisti straini in 2017, concomitent cu diversificarea ofertei de zboruri interne si internationale din si inspre Constanta.
„Numarul turistilor straini care aleg litoralul romanesc a crescut semnificativ in acest an. Ne intereseaza sa crestem cifrele pe incoming pentru ca pe piata nationala stam bine. Intotdeauna avem foarte multi turisti romani care aleg litoralul nostru. Proiectul cu Israel s-a dovedit unul de succes, un proiect in care ALDD a investit o campanie intreaga de promovare, in care Asociatia a investit bani din taxa de promovare. Londra, Anglia in general, este a doua piata de interes in acest moment. Una dintre noutati este lansarea unui produs dedicat – Mamaia bachelor party, adica petreceri pentru burlacii britanici” a declarat Corina Martin.
In aceasta toamna ALDD va organiza un infotrip pentru agenti de turism britanici si organizatori de evenimente, pentru petrecerile de burlaci, dar nu numai.
In vederea continuarii strategiei de dezvoltare a traficului aerian pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, ALDD a demarat impreuna cu conducerea aeroportului campania „From Constanta to the World”, pentru diversificarea ofertei de zboruri interne si internationale din si in Constanta, incepand din anul 2017.

Source: Economica

EN RO