Hotelul Sport din Satu Mare va fi renovat

Hotelul Sport din Satu Mare necesită o investiţie de 24 mil. RON. Consilierii locali din Satu Mare au aprobat reabilitarea hotelului. Clădirea are o arie desfăşurată de 1.780 mp.

Printre lucrările propuse se numără și construirea unui etaj suplimentar, cu un acoperiș în stil terasă, pentru a integra panouri fotovoltaice și a asigura eficientizarea energetică a clădirii.

Proiectul include, de asemenea, măsuri de eficientizare energetică precum termoizolarea fațadelor cu 20 cm vată bazaltică, montarea unui sistem de umbrire externă și modernizarea sistemului de iluminat cu corpuri LED. Utilizarea surselor regenerabile de energie, cum ar fi panourile fotovoltaice, va contribui la transformarea Hotelului Sport într-o clădire eco-friendly.

Destinația Hotelului Sport va rămâne neschimbată, fiind menit să găzduiască delegațiile sportive care ajung în Satu Mare.

Investiția vizează reabilitarea completă a clădirii, cu termoizolare a fațadelor, schimbarea tâmplăriei, modernizarea sistemului de iluminat și utilizarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.