Hotelul Royal din Constanța încă nu și-a găsit cumpărătorul

Hotelul Royal, situat pe Bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, este scos la vânzare de mai mulți ani, la suma de peste 3, 7 mil. EUR.

Unitatea de cazare funcționează până va fi vândută, fiind închiriată și administrată de Paradis Vacanțe de Vis SRL. Firma îi are ca asociați pe fostul consilier local Aurelian Marin și pe Viorica, Arina și Laura Marin, toți cu câte 25%, și ca administrator pe Maria Mihaela Pană.

Hotelul are 50 de camere de cazare, incluzând cinci apartamente, cinci camere extra-large tip garsoniere, 25 de camere duble cu pat matrimonial și 15 simple.

Unitatea de cazare este situată pe unul dintre principalele bulevarde ale Constanței, Bulevardul Mamaia, care începe din centrul orașului și tranzitează stațiunea Mamaia. Totodată, hotelul se află la zece minute de mers cu mașina de centrul comercial al orașului și la cinci minute de nordul litoralului, iar distanța până la Delfinariu este de aproximativ un kilometru.

Clădirea, cu amprentă la sol de 477 mp, are regim de înălțime Demisol+Parter+5 Etaje-6Etaje retras, suprafața totală utilă de 3.600 mp și suprafața totală construită de 4.350 mp. Terenul de 750 mp este în proprietate privată.