Hotelul Crystal este cea mai nouă unitate de 4 stele din Stațiunea Sovata

Hotelul Crystal de 4 stele din Stațiunea Sovata, a fost inaugurat luna aceasta, iulie 2023, construcția sa începând în 2021. Parte din finanțare a fost susținută de Fundația Pro Economica Alapítvány.

Hotel Crystal este situat în centrul stațiunii Sovata, la 270 m de Lacul Ursu, are 104 camere de diferite capacități și parcare proprie, un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu rețetele internaționale, centru SPA și wellness, cu mai multe tipuri de piscine și saune plus sală de fitness.

Oaspeții se vor putea bucura de serviciile terapeutice începând din luna septembrie a acestui an. Hotelul va oferi servicii de electroterapie, magnetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, dar și proceduri de inhalare, împachetări cu parafină, băi galvanice, masaj terapeutic și cameră de sare.

Hotel Crystal este destinat și turiștilor de business, grupurilor corporate sau celor în căutare de spații moderne pentru evenimente. Unitatea dispune de trei săli de conferință unde poate găzdui diverse conferințe, workshop-uri, prezentări corporate sau evenimente private.

Alte nouă hoteluri urmează a fi inaugurate în Covasna, Mureș și Harghita.