Hotelul Athenee Palace Hilton se inchide in premiera la 106 ani de la deschidere

Hotelul Athenee Palace Hilton din Capitala, detinut de omul de afaceri George Copos, isi suspenda activitatea dupa 106 ani de la deschidere. Masura se va lua pe perioada starii de urgenta, incepand cu data de 23 martie.
Este o premiera pentru istoria cladirii din centrul Capitalei cand hotelul isi inchide activitatea,  decizie care nu a fost luata nici macar in timpul celor doua Razboaie Mondiale.
„Este o decizie pe care o luam cu inima stransa, insa ne confruntam cu o situatie fara precedent pentru noi. In 1914, Athenee Palace a gazduit primii oaspeti. De atunci, doua razboiaie mondiale, 39 de ani de comunism, o revolutie a oamenilor liberi si multe alte timpuri de cumpana, tulburi,  aspre sau pline de speranta, ne-au scris istoria. De mai bine de un secol, usile noastre nu s-au inchis niciodata”, scriu reprezentantii Ana Hotels.
De asemenea, ANA Hotels a anuntat ca suspenda si activitatea hotelurilor Sportul, Ana si Bradul din Poiana Brasov pe perioada starii de urgenta, iar hotel Europa si Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord amana deschiderea sezonului de vara.

Source: Economica

EN RO