Accor lansează Handwritten Collection

Accor, lider global în domeniul ospitalității, a anunțat o completare nouă și interesantă a rețelei de neegalat de branduri a Grupului: Handwritten Collection, un portofoliu global de hoteluri fermecătoare personalizate care oferă o experiență de ospitalitate intimă și elegantă. Accor se află deja în discuții pentru deschiderea a peste 110 hoteluri Handwritten la nivel global, totalizând peste 11.500 camere, și numără, până în prezent, 12 contracte semnate, dintre care cinci proprietăți urmează să debuteze pe parcursul primului trimestru al anului 2023.

Printre proprietățile Handwritten Collection care se vor deschide în următoarele câteva luni se numără Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collectiondin Shanghai, China; Le Saint Gervais Hotel&Spa, Handwritten Collection din Saint Gervais, Franța; Wonil Hotel Perth, Handwritten Collectiondin Perth, Australia; Hotel Morris, Handwritten Collectiondin Sydney, Australia; și Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection din Annecy, Franța.

Se preconizează că portofoliul Handwritten Collection va ajunge la peste 250 de hotelur până în 2030.

O gazdă cu pasiune Handwritten Collection oferă o varietate de hoteluri care sunt atât de distincte, încât este ca și cum fiecare hotelier local ar invita oaspeții în casele lor fermecătoare și elegante. Experiența oaspeților de la Handwritten Collection dă viață spiritului gazdei: gusturile, pasiunile și micile ciudățenii ale personalității lor. Fiecare hotelier local oferă o prezență fermecătoare care își țese caracterul și personalitatea în țesătura hotelului lor implicându-i pe oaspeți cu înțelepciune locală și conversații încântătoare, aducând o energie personalizată experienței oaspeților.

Cu un plan de a crește colecția la 250 de proprietăți până în 2030, Accor este în căutare activă de noi proprietăți care să facă parte din Handwritten Collection în destinații turistice populare din întreaga lume.