HOP! – o noua companiei aeriana lansata de Air France

Din data de 31 martie, compania aeriana HOP! rezultata in urma regruparii a trei companii regionale Brit Air, Regional si Airlinair, va opera 530 de zboruri zilnice catre 136 de destinatii din Franta si Europa, cu tarife incepand de la 55 EUR/segment. Noua companie apartine grupului Air France.
Zborurile operate de catre HOP! se adapteaza noii strategii a grupului Air France care in cadrul planului Transform 2015, a restructurat operatiunile sale pe rute medii si scurte, ce inregistrau pierderi, in trei zone complementare de activitate Air France, HOP! si Transavia France.
Activitatea Air France pe curse medii si scurte include zboruri operate din Paris Charles de Gaulle, pe rute cu un procentaj mare de calatori business catre destinatii din Franta si Europa, precum si zboruri din bazele regionale Marsilia, Toulouse si Nisa.
Cu sloganul „Facem Europa sa para mai mica”, HOP! este conceput a fi solutia ideala pentru a calatori rapid si simplu pe rute regionale, atat in Franta, cat si Europa.

Source: Income Magazine

EN RO