HiSky va oferi zboruri București – Bordeaux

Compania aeriană româno-moldovenească HiSky a anunțat introducerea unui nou zbor direct cu plecare de la București. Noul zbor va avea ca destinație Bordeaux-Franța, capitala unei regiuni renumite pentru vinurile sale.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de luni și joi. Noua rută face parte din programul anunțat de companie pentru sezonul de iarnă și, având în vedere lansarea în preajma sărbătorilor, zboruri sunt planificate inclusiv în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie.

Linia dintre București și Bordeaux care va fi oferită de către HiSky va fi, conform datelor de acum, singurul zbor direct între cele două orașe.

Biletele de avion pentru această nouă rută oferită de către HiSky, București – Bordeaux, au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei .

Orașul din sud-vestul Franței devine astfel cea de-a șaptea destinație internațională operată regulat de HiSky de pe baza operațională de la București.

În România, compania aeriană mai operează curse regulate și de pe aeroporturile din Iași, Baia Mare, Cluj Napoca și Timișoara, dar și zboruri charter, fiind și principalul furnizor din țară pentru acest tip de călătorii.