Grupul Niro aduce brandul Swissotel in Romania

Compania Niro Investment a adus brandul  hotelier de 5 stele Swissotel in Romania printr-un contract de management semnat cu Accor, care va opera hotelul a carui inaugurare este preconizata pentru 2021.
Unitatea va fi amplasat intre Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si Romexpo, chiar pe Bulevardul Expozitiei si va avea 85 m inaltime. 
Investitia este estimata la 60 mil. EUR si va avea o suprafata totala construita de aproximativ 30.000 mp, 27 de nivele dintre care 3 subterane.
Zsolt Nagy, CEO-ul Niro Investment Group a declarat ca recuperarea investitie este preconizata a se realiza in 12 si 14 ani. Swissotel va avea cea mai mare facilitate de evenimente, un SPA pe un intreg etaj, cu o piscina de 25 m lungime, cu vedere panoramica asupra Bucurestiului. Va fi si un restaurant pe terasa hotelului, cu acoperis retractabil, a precizat Nagy.
Hotelul va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje si va dispune de cea mai mare zona de conferinte de pe piata, pentru 455 de persoane.
In urmatorii 2 ani Accor va deschide 20 de noi hoteluri in Romania, dintre care 12 vor fi in Bucuresti. 
In 2019, oferta de camere va creste cu 1.500 de unitati, odata cu inaugurarea a patru hoteluri importante, printre care noi branduri: Indigo (adus de Intercontinental), Courtyard (by Marriott), Autograph (by Marriott) si Corinthia Hotels International, brand adus pe piata tot de Niro Investment.

Source: Profit

EN RO