Grand Hotel du Boulevard va fi redeschis in toamana anului 2022, in urma unei investitii de circa 13 mil. EUR

Grand Hotel du Boulevard, una dintre cele mai vechi cladiri din Bucuresti, va fi redeschis in toamna anului 2022 si afiliat lantului hotelier maltez Corinthia.

Lucrarile de renovare a Grand Hotel du Boulevard Corinthia Bucuresti, clasificat la 5 stele, vor fi finantate printr-un credit de 12,9 mil. EUR, pe care Niro Investment l-a contractat de la CEC Bank, a declarat directorul general al companiei, Zsolt Nagy.

In vara anului 2018, termenul avansat pentru deschiderea hotelului era 1 decembrie 2019.

Zsolt Nagy a declarat ca Niro Investment a semnat cu CEC Bank o facilitate de credit de 12,9 mil. EUR pe 12 ani pentru finantarea lucrarilor de constructie (structura, arhitectura, instalatii, finisaje etc.), cheltuielilor cu dotarea si punerea in functiune a Grand Hotel du Boulevard Corinthia Bucuresti.

Grand Hotel du Boulevard va avea 33 de apartamente de lux, plus o serie de spatii publice specifice unui hotel.

Grand Hotel du Boulevard este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Bucuresti, fiind construit de catre arhitectul cladirii Universitatii Bucuresti, Alexandru Orascu, incepand cu anul 1867. Hotelul si-a deschis usile catre public in anul 1873, sub numele de Hotel Herdan, care a fost schimbat in 1877 in Grand Hotel du Boulevard.