George Copos face o nouă investiție în hotelul Europa din Eforie Nord

ANA Hotels va investi peste 10 mil. EUR în hotelul Europa și centrul de sănătate ANA Health Spa din Eforie Nord, care vor avea începând cu luna mai 2024, îmbunătățiri majore.

ANA Hotels Europa din Eforie Nord are o capacitate de 221 camere, toate cu balcon și vedere spre mare. Restaurantul hotelului, Blue Dolphin, are o capacitate de până la 400 de locuri, în sală și pe terasă, și are un specific mixt, servind atât preparate românești, cât și internaționale. Centrul de conferințe dispune de 7 săli, toate cu lumină naturală, cu o capacitate de 600 de persoane.

Hotelul este cunoscut pentru ANA Health Spa, centru pentru terapiile cu nămol și apă sărată din lacul Techirghiol, tratamentele de wellness, înfrumusețare și relaxare. Centrul „Spa” dispune de o piscină interioară și de una exterioară, cu apă sărată adusă direct din lacul Techirghiol.

ANA Hotels a lansat în 2018 conceptul unicat pe litoralul românesc Techirghiol Pool, care aduce procedura de oncțiune cu nămol în proximitatea spa-ului, adaptând conceptul la servicii de 4 stele.

ANA Hotels deține și operează hotelurile InterContinental Athénée Palace Bucharest, Crowne Plaza Bucharest, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – ANA Hotels Sport, Bradul și Poiana, precum și ANA Hotels Europa din Eforie Nord. Grupul ANA este totodată operatorul instalațiilor de schi din Poiana Brașov, prin ANA Teleferic, care și-a adăugat recent în portofoliu restaurantul Panoramic, de pe Vârful Tâmpa din Brașov.