GastroPan 2023 – cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa din România

Producătorii și furnizorii de echipamente, utilaje, materii prime, soluții și tehnologii din sectoarele de morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie și HoReCa își dau întâlnire la expoziția GastroPan care va avea loc în data de 17-19 martie 2023, la Brașov, la centrul Lux Divina. În martie 2023, industria se va reîntâlni față în față pentru a prezenta produse, a face schimb de idei în cadrul discuțiilor de specialitate și a descoperi cele mai recente tendințe și inovații chiar la fața locului.

Participarea la GastroPan este o investiţie rentabilă pentru ambele părți implicate – furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piață pot interacționa astfel cu mii de factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piață, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel sute de programe demonstrative, participând la numeroase concursuri și ateliere practice.

Experiența participării la o expoziție internațională precum GastroPan poate însemna pentru un proprietar de cofetărie sau brutărie șansa de a găsi o nișă de business pe care să o exploateze, o nouă idee de afacere sau o nouă perspectivă asupra nevoilor pe care le are publicul țintă. Mai mult, în cadrul standurilor care expun la expoziție, un specialist, expert sau antreprenor poate regăsi soluții pentru eficientizarea activității, pentru un mai bun control al calității sau pentru creșterea valorii adăugate a produselor și serviciilor pe care le oferă.

Datorită cererii ridicate ale expozanților, expoziția se va desfășura la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina, Parc și pe platforme outdoor. Pe lângă acestea, există și alte modalități de promovare ale afacerilor precum Business Point, expunere roll-up, distribuirea pliantelor.

Participarea cu un stand fizic la GastroPan este cu siguranță cea mai eficientă cale prin care furnizorii de profil se pot adresa vizitatorilor specialiști ale căror afaceri au ca sursă de inspirație această expoziție. Cu toate acestea, evenimentul asigură căi eficiente de promovare furnizorilor din domeniu care nu au rezervat un stand din diferite motive.