Forumul Internațional de Investiții în domeniul Ospitalității (IHIF EMEA) revine la Berlin în aprilie 2024

Forumul Internațional de Investiții în domeniul Ospitalității (IHIF EMEA) organizat de Questex, principala întâlnire anuala a inovatorilor si factorilor decizionali din domeniul ospitalității la nivel international, urmează să revină pentru a 26-a ediție în perioada 15 aprilie – 17 aprilie 2024 găzduit de hotelurile InterContinental și Pullman din Berlin, Germania.

În peisajul financiar de astăzi aflat într-o continuă evoluție, sectorul ospitalității a devenit un focar strategic de concentrare a atenției pentru investitorii care caută oportunități profitabile în cadrul fluctuațiilor semnificative ale pieței. Investitorii se orientează din ce în ce mai mult către acest sector dinamic, căutând oportunități de a capitaliza pe tendințele emergente și pe cerințele pieței. IHIF EMEA 2024 servește drept nucleu vital unde acești investitori converg pentru a obține informații valoroase, a elabora strategii și a profita de cele mai recente evoluții care modelează peisajul industriei.

Bazându-se pe succesul răsunător al edițiilor anterioare, IHIF EMEA 2024 este principalul eveniment din EMEA pentru investițiile imobiliare în domeniul ospitalității. Cu îmbunătățiri organizatorice orientate spre a ridica si mai mult experiența participanților, forumul din acest an promite să ofere informații valoroase și oportunități de networking fără precedent. Cu o prezență record de 2.480 de lideri din industrie în 2023, inclusiv 541 de investitori și 96 de sponsori, IHIF EMEA s-a impus cu fermitate drept cel mai important eveniment pentru profesioniștii din domeniul ospitalității din întreaga lume.

Elementele de referință ale IHIF EMEA 2024 sunt:

 • Un program de conferințe cu un spectru larg ce se desfasoara atat in hotelul InterContinental cât și Pullman, oferind acces la o bogata gamă de sesiuni și vorbitori.
 • Un panel cu prezenta la nivel de CEO recent lansat, cu liderii mondiali ai industriei, moderat de jurnalistul premiat Samira Ahmed, cu:
  • Sébastien Bazin, Group Chairman and CEO, Accor
  • Mark Hoplamazian, President and CEO, Hyatt Hotels Corporation
  • Katerina Giannouka, CEO, Jumeirah Group
  • Federico Gonzales, CEO, Louvre Hotels Group & Executive Vice Chairman, Radisson Hotel Group
  • Chris Nassetta, President and CEO, Hilton
  • Elie Maalouf, CEO, IHG Hotels & Resorts.
 • Integrarea subiectelor legate de spațiile si facilitățile adiacente în programul principal, reflectând importanța crescândă a subsectoarelor din industria ospitalității.
 • Un program cuprinzător întins pe trei zile centrat in jurul temei “Dirijarea piețelor”, concentrându-se pe crearea de oportunități în contextul fluctuațiilor macroeconomice, socio-politice, al cerințelor ESG și al tendințelor aflate în plina evoluție.

Participanți se pot aștepta sa:

 • descopere cele mai recente tendințe și reacții din industrie la noile provocări.
 • obțina informații de la peste 200 de experți de top pe subiecte, de la strategii de investiții la dinamica piețelor emergente.
 • se conecteze cu o rețea globală de peste 2.400 de participanți, promovând colaborări și formând alianțe profitabile.
 • creasca valoarea activelor și a portofoliului accesând domenii dedicate activelor alternative, ESG, tehnologiei, F&B și multe altele.

Conform sondajului IHIF EMEA din 2023, 86% dintre participanții IHIF au generat oportunități noi de afaceri, evidențiind eficacitatea evenimentului în facilitarea conexiunilor relevante și în stimularea creșterii industriei.

IHIF EMEA 2024 oferă participanților diverse oportunități de implicare, inclusiv mese rotunde strategice, sesiuni interactive, un spatiu dedicat pentru investitori și evenimente de networking rapid.

Pentru mai multe informații despre IHIF EMEA 2024 și pentru a vă înregistra la eveniment, vizitați site-ul web IHIF.