Forty Management începe lucrările pentru proiectul Central District Lagoon City

Forty Management, dezvol­tator român de proiecte imobiliare cu destinaţie mixtă şi reconversie urbană verde, a demarat lucrările pentru Central District Lagoon City, un proiect care va cuprinde peste 400 de apartamente strict pentru închiriere, spaţii de biouri şi servicii, un hotel şi o lagună artificială amplasată în centrul complexului, o investiţie de 120 mil. EUR.

Prima etapă a proiectului este Lagoon City, iar ulterior compania va dezvolta și un hotel de 5 stele și spațiu de birouri.

Proiectul din București va implementa tehnologia patentată Crystal Lagoons, care permite construirea și întreținerea unor lagune artificiale cu apă turcoaz, de dimensiuni nelimitate, eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie.

Lagoon City va aduce in jurul acestei lagune artificiale un hotel de 5 stele cu 323 de camere afiliat unui brand internațional, 401 de apartamente destinate pentru închiriat, 9.200 de mp de spații comerciale și de servicii, o clădire de birouri clasa A cu suprafața de 8.500 mp, precum și nenumărate alte facilități, practic un mini oraș cu toate destinațiile necesare locuirii urbane.

Situat pe Strada Coralilor nr. 18, Central District Lagoon City este primul proiect mixt de reconversie urbană care va produce toate utilitățile in-house, valorificând astfel know-how-ul și experiența Forty Management în materie de sustenabilitate.

Componenta de servicii a Central District Lagoon City va include un heliport, servicii de concierge pentru toate apartamentele, 3 restaurante, 2 beach bar-uri, un bistro de 430 mp ce va deservi și zona de plajă, un sky bar, cafenele, un cinematograf privat, gradiniță, 2 centre SPA, o clinică de înfrumusețare și servicii de co-sharing mașini electrice.