Fivestar Hospitality – Horwath HTL Zagreb: parteneriat strategic pentru Europa de Sud-Est

Piata consultantei pentru hoteluri turism si leisure din Romania castiga nivelul de profesionalism de mult asteptat. In urma colaborarii de un an cu HORWATH HTL Europa de Sud-Est, Fivestar Hospitality devine partenerul strategic pentru Romania si Moldova. In organizarea Horwath HTL, biroul din Zagreb raspunde de piata de consultanta in domeniul hotel tourism & leisure din Slovenia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Muntenegru, Albania, FYR Macedonia si Bulgaria. Prin acest parteneriat aria de responsabilitate se extinde si asupra Romaniei si Republicii Moldova.

D-l Miroslav Dragicevic, partenerul fondator al companiei din Zagreb, este increzator in potentialul de dezvoltare al industriei ospitalitatii din Romania. Sorin Ionescu, managing partner – Fivestar Hospitality: Romania in prezent se aseamana din punct de vedere strategic cu Croatia de acum 10 ani. Horwath HTL Zagreb a construit si a adus la maturitate brand-ul de tara al Croatiei. A venit timpul sa deschidem discutia despre turism in Romania. Regiunea balcanica este un rezervor de viitoare surprize placute pentru calatorii si turistii Europei sau al altor piete emitente.

In echipa comuna, Horwath HTL Zagreb si Fivestar Hospitality vor oferi la standarde de excelenta profesionala fara precedent in Romania, servicii de consultanta pentru dezvoltarea destinatiilor, consultanta hoteliera operationala (marketing, financiar, operatiuni, resurse umane, management, dezvoltare afacerilor), consultanta in dezvoltarea proiectelor si alte servicii speciale legate de activitati precum golf, centre de conferinta si expozitii, cazinouri, cluburi, restaurante/baruri, facilitati recreative si sportive, time-share, proiecte mixed-use, spa-uri, si alte proiecte imobiliare.

despre Horwath HTL Zagreb:
Compania fondata in 1993, este membra a Horwath International, o retea globala fondata in New York in 1915, ce cuprinde azi mai mult de 400 de birouri independente de consultanta in 87 de tari pe toate continentele, angrenand aproximativ 20000 de parteneri si consultanti. Divizia Hotel, Tourism & Leisure cuprinde 50 de birouri in 30 de tari si este recunoscuta ca lider mondial in domeniu. Horwath HTL este compania care a creat Uniform System of Accounts of the Lodging Industry, astazi singurul standard international de contabilitate specializat in domeniul hotelier acceptat pe scara larga la nivel international.
Contact: Miroslav Dragicevic, PhD [ivana.djurdjic@horwath.hr]www.horwath.hr

despre Fivestar Hospitality:
O companie independenta de consultanta in domeniul hotelier, dinamica si cu experienta locala solida acumulata inca de la sfarsitul anului 2003. Cultura si valorile companiei construite in mediul companiilor multinationale au constituit in permanenta forta interna a companiei in mediul de afaceri din Romania. Echipa Fivestar Hospitality este cladita pe o baza solida de know-how si educatie specializata. Viziunea companiei Fivestar Hospitality este sa actioneze independent prin servicii personalizate, prin standarde internationale de excelenta, ca lider in piata de consultanta hotel tourism & leisure, aducand valoare afacerilor din industria ospitalitatii din Romania si Europa de Sud-Est. Fivestar Hospitality difuzeaza de asemenea saptamanal sinteza stirilor din industria ospitalitatii prin ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETTER, in limba Romana din anul 2005 si in Engleza din anul 2007. 
Contact: Sorin Ionescu [sorin.ionescu@fivestar-hospitality.ro]www.fivestar-hospitality.ro

Source: Fivestar Hospitality

EnglishRomanian