Epicvisits.com prima platformă online pentru cazări tematice

Photo by NEW DATA SERVICES on Unsplash

Trei antreprenori romani, Raluca Jianu, Mihai Barsan si Bogdan Jianu, lanseaza Epicvisits.com, prima platforma de servicii si rezervari online dedicata locurilor de cazare tematice si experientelor gazduite de acestea.

Echipa are ca obiectiv listarea a 1.000 de spatii, valoarea totala a investitiei in primul an fiind estimata la 150.000 EUR.

Lansarea Epic Visits are loc in doua etape. Incepand cu data de 28 mai, romanii sunt invitati sa recomande pe epicvisits.com locuri de cazare memorabile care impresioneaza prin design, poveste sau priveliste, urmand ca in aceasta vara sa fie disponibil si serviciul de rezervari online.

Dupa succesul inregistrat cu Ferestroika, primul muzeu imersiv al vietii de familie in comunism din Romania, antreprenorii continua astfel sa redefineasca industria de travel.

Pasionatii de calatorii pot rezerva prin intermediul platformei un sejur intr-un muzeu sau castel, intr-o locatie inspirata de un film, o carte sau o personalitate, intr-o casa romaneasca din lut sau amplasata intr-un copac, intr-o camera de gheata sau sub apa, chiar si in aer liber, intr-un cadru natural spectaculos.

„Sunt doua trenduri majore care vor domina industria de travel in perioada urmatoare: turismul local si experientele. Cel mai important beneficiu al Epic Visits este acela ca incurajam si sustinem proprietarii sa-si valorifice experienta de cazare prin abordare 1-1 si comunicare constanta, punandu-le la dispozitie experienta si expertiza echipei”, a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epic Visits.

Toate spatiile de cazare prezente pe epicvisits.com sunt vizitate si validate de echipa proiectului, care vine in sprijinul proprietarilor si cu o serie de servicii de marketing, sales sau design, adaptate nevoilor individuale ale acestora.

EN RO