Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei a adunat peste 280 de participanti din 15 tari

In perioada 25 – 28 februarie s-a desfasurat la Romexpo editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei la care au luat parte peste 280 de participanti din 15 tari – Albania, Bulgaria, Croatia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, Romania, Serbia, Spania, Turcia si Ungaria. De asemenea, targul va reuni 281 de firme care vor participa in calitate de expozanti si co-expozanti.
In cadrul targului, si-au promovat oferta turistica consiliile judetene Alba, Braila, Buzau, Cluj, Dambovita, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Neamt, Satu-Mare. 
Targul de Turism al Romaniei este organizat si gazduit de Romexpo, bianual, primavara si toamna, cu sprijinul Camerelor de Comert si Industrie din Romania, al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT, in calitate de partener strategic, si al Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, OPTBR, al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, FPTR, si al Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC. 

Source: Capital

EN RO