Directorul de hotel all inclusive se confeseaza din nou: familia traditionala romaneasca la mare si homosexualii din piscina

Brusc, o femeie in costum verde de baie, toata numai gusa si pliuri, ca omuletul Michelin, care cara doua pungi cat portbagajul de masina, si-a luat avant si a sarit intr-un boschete sprintena ca o pustioaica. Dar mai inainte de asta a urlat ca si cum ar fi dat burta-n burta cu un hipopotam:
– Valeu, cainele! Noi eram cu cainele, prietena mea si cu mine. Ea il tinea in lesa si mergeam spre hotel undeva, in sudul litoralului. Ei veneau din fata si erau trei: mai intai barbatul, scund, rotund si cu membre subtiri, ca o tigaie cu patru cozi. Ceafa lata si cap rotund, cat pumnu`, cu cateva numere mai mic decat corpul, asa cum au, de obicei, baietii care trag zilnic de fiare. Avea chelie si slip miniscul, de stripteuza, pe care si-l tot atingea in partea frontala, ca sa fie sigur ca ce ascundea acolo mai e inca in viata. Dupa el topaia copilul, pe la vreo 10-12 ani, pistruiat si obraznic, tragand suturi in fund cosurillor de gunoi, sub privirile mandre ale ma-sii, care probabil isi imagina ca l-a adus pe lume pe noul Messi. Sotia incheia plutonul, mai voluminoasa decat barbatul si parca ceva mai inalta, exact ca la insecte, unde femelele sunt mai mari decat masculii. Poate ca de-asta cara ea de la plaja cele doua scose cu jucariile copilului si alte daravele, iar barbatul se rezumase sa duca tigara fumeganda.
O familie traditionala in toata splendoarea cuvantului, mi-am zis cand i-am vazut. Noi aveam doar un brac … 
Citeste mai mult pe Profit.ro

Source: Profit

EN RO