Czech Airlines reia zborurile spre Romania din 18 mai

Compania aeriana Czech Airlines va relua, din aceasta luna, zborurile din Praga catre anumite destinatii, inclusiv spre Romania, cu obligativitatea purtarii mastilor de protectie pentru pasageri si plata cu cardul contactless la bordurile aeronavelor.

Compania a anuntat ca primele curse dinspre Praga vor fi reluate din 18 mai, in prima faza catre Amsterdam, Frankfurt, Paris si Stockholm.

Cursele pe ruta Praga-Bucuresti vor fi reluate cu data de 25 mai, cu o frecventa de pana la 6 zboruri pe saptamana.

Inainte de a urca la bordul aeronavelor Czech Airlines si pe toata durata zborului, toti pasagerii trebuie sa poarte echipament de protectie pentru gura si nas, cu exceptia copiilor sub 2 ani.

Compania nu va furniza masti pasagerilor, acestia fiind rugati sa isi aduca propriile echipamente de protectie – masti de fata de unica folosinta, respiratoare, masti de fata din bumbac confectionate acasa, esarfe sau saluri.

Totodata, pasagerii trebuie sa mentina o distanta de 2m fata de ceilalti, atat la imbarcare, cat si la debarcare, iar platile la bordul avionului se vor face doar cu carduri de debit sau credit fara contact.

EN RO