Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030 va avea loc pe 10 iulie la Bucuresti

Liga Studentilor Romani din Strainatate si Clubul Young Skal anunta, in calitate de organizatori, lansarea inscrierilor pentru Colocviul C.A.E.S.A.R. Turism in Romania 2030. Evenimentul va avea loc in data de 10 iulie 2013, la Bucuresti.
Scopul Colocviului este definirea principalelor prioritati de dezvoltare si promovare a turismului in Romania 2030, pornind de la obstacolele cu care tara noastra se confrunta in prezent si directiile de dezvoltare identificate de 50 de experti tineri si consacrati din domeniul turismului.
Colocviul va reuni antreprenori, cercetatori, reprezentanti ai mediului privat din industria turistica, reprezentanti ai ONG-urilor active in turism, precum si reprezentanti ai institutiilor si autoritatilor publice cu atributii in reglementarea si dezvoltarea turismului.
Totodata, Colocviul ofera tinerilor pasionati de turism oportunitatea de a se implica in dezvoltarea turismului romanesc.
Discutiile se vor desfasura pe grupuri de expertiza, avand urmatoarele tematici:
– Analiza resurselor umane, naturale si culturale ale Romaniei
– Mediul de business, tehnologie si infrastructura – factori exponentiali pentru dezvoltarea turismului
– Mediul legislativ si proceduri in turism
– Elemente de branding si avantaje competitive ale Romaniei.
Fiecare grup de expertiza va identifica principalele obstacole cu care se confrunta turismul romanesc, precum si solutii viabile spre dezvoltarea acestui domeniu, raportate la orizontul de timp 2030, iar la final va fi emis un raport care va cuprinde principalele directii si principii de dezvoltare si promovare a turismului romanesc, pe care expertii tineri si consacrati din tara si din strainatate le vor putea asuma in egala masura.
Cei interesati se pot inscrie pana la data de 7 iulie 2013, prin completarea formularului de inscriere disponibil aici si prin transmiterea unui CV la adresa turism@caesar-romania.eu.
De asemenea, cei care cunosc tineri cu experienta relevanta in domeniul turismului sunt rugati sa ii recomande accesand acest formular.

Source: Food&Bar