Charterul pe ruta Romania – Maldive va opera in perioada sarbatorilor de iarna

Imagine de romaneau de la Pixabay

Pandemia a crescut interesul romanilor pentru destinațiile exotice, considerate mai sigure in aceasta perioada. Daca cele mai cautate destinații din ultimele luni au fost Turcia, Grecia, Portugalia si Egipt, pentru Sarbatorile de iarna in topul preferințelor urca Maldive, potrivit solicitarilor primite de agenții.

Pentru a sprijini relansarea turismului, agentia de turism Karpaten Turism lanseaza charter-ul Bucuresti-Maldive cu ocazia primei ediții a targului de turism online. Zborul va fi operat de catre Gulliv Air, companie specializata in chartere pe destinații exotice, cu un avion de tip Airbus A-330.

Targul de turism are loc online intre 12-16 noiembrie si aduce super oferte pentru iubitorii de calatorii si posibilitatea rambursarii integrale in cazul anularii calatoriei in contextul restricțiilor impuse de pandemie.

Charterul catre Maldive va fi operat in perioada Revelionului si prima saptamana din luna ianuarie. Astfel, turistii romani pot zbura in siguranța, fara escala, la prețuri pornind de la 1.199 EUR/persoana, a precizat Alexandru Marginean, Manager General Karpaten Turism – Divizia Turism Extern.

Destinațiile catre care se poate calatori in siguranța si fara restricții in aceasta perioada sunt: Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Mexic, Dubai si Grecia. Prețurile pentru Revelion pleaca de la 309 EUR/persoana si includ cazare, transport cu avionul, transferuri si asistența turistica in limba romana. Pentru sejururile din vara lui 2021, prețurile pornesc de la 219 EUR/persoana si pot fi platite in trei transe.

Pentru a face experiența rezervarii cat mai sigura pentru turisti in contextul pandemiei, toate rezervarile de la targ beneficiaza de avantajele campaniei #restartTravel: este necesar un avans de doar 5%, se pot anula gratuit cu pana la 21 zile inainte de plecare si exista opțiunea unei asigurari medicale si storno. In plus, in cazul in care calatoria nu va fi posibila din cauza restricțiilor impuse de autoritați, agenția garanteaza rambursarea banilor in termen de 7 zile.