Carol Parc Hotel devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Pe data de 13 mai, Carol Parc Hotel va primi titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii la Palatul Elisabeta, in prezenta Majestatii Sale Regele Mihai I si a Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei.

Titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor si produselor de pe piata romaneasca si se acorda pentru o perioada de trei ani.

Timp de un an, Carol Parc Hotel a fost Locatie Recomandata de Casa Regala a Romaniei, gazduind oaspeti ai Familiei Regale, care nu au fost cazati la Palatul Elisabeta. De asemenea, hotelul a fost deseori gazda a Altetelor lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu.

Carol Parc Hotel are in portofoliul sau evenimentul Best Flower, expozitia anuala a designerilor florist, care continua traditia interbelica a expozitiilor horticole organizate in a doua jumatate a lunii mai in zona Parcului Carol, sub Inaltul Patronaj al Majestatii sale Regina Ana a Romaniei.

Hotelul si proprietarii acestuia, Catalin Adrian Petre si Sylvia Schlie Petre, au fost distinsi de catre Uniunea Arhitectilor din Romania cu premiul “Cel mai bun proiect de Restaurare si Design”, care a recompensat efortul de restaurare integrala si imbunatatire a Fostului Palat Suter, construit in 1906.

Source: Food&Bar

EnglishRomanian