Carmina Gal a preluat functia de director al Departamentului Ospitalitate winsedswiss Romania

Carmina Gal, cu o experienta de peste 20 de ani in industria ospitalitatii, se alatura grupului educational elvetian winsedswiss (World Institute of Service Education), preluand functia de director al Departamentului Ospitalitate winsedswiss Romania.

Grupul elvetian de institutii integrate pe verticala urmareste educarea fortei de munca si oferirea unor solutii educationale si de business, pentru a furniza servicii de calitate in toate domeniile unde se lucreaza direct cu clienti, respectiv acolo unde experienta clientului este cel putin la fel de importanta ca produsul primit.

Planurile de dezvoltare ale winsedswiss education group includ preluarea in management hotelier a unor locatii de tip Hotel Ecole, precum si gestionarea hoteliera a unor locatii premium, hoteluri boutique, inclusiv apartamente de lux cu servicii concierge integrate.

In acestea vor lucra atat studentii, cat si absolventii Academiei de Management in Ospitalitate ohma, care vor avea, astfel, posibilitatea de a transpune in practica notiunile acumulate, de a se perfectiona, pentru a excela ulterior in cariera.