Bulgarii vor un program turistic care sa includa litoralul si Delta Dunarii

Operatori turistici din Bulgaria s-au aratat interesati de a dezvolta un program care sa includa atat litoralul romanesc, cat si Delta Dunarii din Romania si Ucraina, pentru acesta proiect fiind necesar sprijinul autoritatilor, a declarat, Ana Maria Cazacu, reprezentantul asociatiei Prom Tour Delta la seminarul „O Delta fara frontiere”.

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, Victor Axaniuk, directorul Departamentului Turism din cadrul administratiei regionale Odessa, a declarat ca spera ca proiectele romano-ucrainene, care au deja rezultate concrete, sa continue.

In cadrul proiectului au avut loc seminarii pe tema turismului, cursuri in managementul turismului pentru agentii turistici, la finele lunii in Odessa urmand sa se desfasoare un targ de profil pentru operatorii din Tulcea si regiunea ucraineana.

Proiectul „O Delta fara frontiere” a fost demarat in 2007 de asociatia La drum, cu o finantare de 273.500 EUR, acordata de Uniunea Europeana pentru punerea in practica a proiectului.

Source: Travel Manager

EN RO