Bucurestiul si Sofia se regasesc printre preferintele investitorilor imobiliari in 2007

Intr-un studiu realizat recent de Urban Land Institute si firma de consultanta PricewaterhouseCoopers se arata ca orasele Bucuresti si Sofia se numara printre destinatiile preferate de investitorii imobiliari in anul 2007, deoarece acestia considera ca sunt segmente pe piata unde oferta este subdezvoltata.

Analistii de la Urban Land Institute apreciaza ca una dintre cele mai importante perspective de dezvoltare in Bucuresti o ofera segmentul spatiilor hoteliere insa investitorii sunt sfatuiti sa fie prudenti in realizarea investitiilor, dat fiind ca Romania nu este o locatie turistica foarte importanta. O alta optiune pentru investitii in Bucuresti o reprezinta segmentul spatiilor de birouri, desi piata capitalei este mica, cu un potential limitat. In acelasi timp randamentele de 6,5% oferite de investitiile in imobile de birouri arata ca acest segment a devenit scump.

Pe prima pozitie in preferintele investitorilor se afla Parisul, urmat de Londra, Stockholm, Munchen, Lyon, Helsinki, Madrid, Barcelona, Hamburg si Copenhaga.
Source: 7plus

Înscrie-te gratuit la RHN
TRIMITE
Închide
EN RO